Συνάντηση Δημάρχου και Λιμενάρχη Ιεράπετρας για θέματα αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών


0
(0)

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, κ. Γεωργίου Ασπραδάκη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανακαίνιση του κτιρίου του Λιμεναρχείου, τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ιεράπετρας, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, το μεγάλο έργο της εκτέλεσης αντιδιαβρωτικών  έργων προστασίας στο παραλιακό μέτωπο, την απομάκρυνση των κατασχεμένων σκαφών από το λιμάνι της Ιεράπετρας κ.α.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Για άλλη μια φορά φάνηκε η σύμπνοια απόψεων και η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας, του Λιμεναρχείου και του Λιμενικού Ταμείου σε θέματα στοχεύουν στην αναβάθμιση όλων των λιμενικών υποδομών της Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τον κ. Παπαδάκη για τη συνεργασία και συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια να υλοποιήσουμε μεγάλα λιμενικά έργα προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *