Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή


0
(0)

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στα πλαίσια μιας ενημερωτικής συνάντησης.

Η βελτίωση και η εντατικοποίηση της αστυνόμευσης της πόλης και των κοινοτήτων καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης ήταν ορισμένα από τα ζητήματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης:

«Αίτημά μας αποτελεί πάντα η βέλτιστη ποιότητα των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη.

Επικεντρωνόμαστε στη διατήρηση και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους παρά τη μεγάλη έκταση του Δήμου, την ανάπτυξή του, τη συνεχή άνοδο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, το μεγάλο πλήθος οχημάτων και της γενικότερης επικινδυνότητας εξαιτίας της μεγάλης πληθυσμιακής αύξησης λόγω τουρισμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Παπαδάκη για την καλή συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα. Με κοινή προσπάθεια η ανταπόκριση είναι πάντα αποτελεσματικότερη και αμεσότερη.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *