Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο και με μέλη της Κοινότητας Ιεράπετρας


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, του Προέδρου, κ. Γεωργίου Χατζάκη και μελών της Κοινότητας Ιεράπετρας παρουσία των αντιδημάρχων και της Γενικής Γραμματέας του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου. Στη συνάντηση υπήρξε αλληλοενημέρωση αναφορικά με τα προβλήματα, τη χρηματοδότηση μέσω της πάγιας προκαταβολής, τα έργα και τις παρεμβάσεις στην πόλη της Ιεράπετρας, της Γρα Λυγιάς, του Κεντριού και του Καπιστρίου, δίνοντας  ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα καθημερινότητας (καθαριότητα, ύδρευση, οδοποιία, ηλεκτροφωτισμός) και σε έργα αυτεπιστασίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Υπήρξε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου, στην οποία τους ενημερώσαμε για τα μικρά και τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας (αναπλάσεις, παιδικές χαρές, έργα ύδρευσης κ.α.) και τις μελέτες που σχεδιάζονται.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Χατζάκη και τα μέλη της Κοινότητας της Ιεράπετρας για την άψογη συνεργασία και το έργο που έχουν επιτελέσει έως τώρα».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *