Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου


0
(0)

Ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία της πόλης και συγκεκριμένα με τις υφιστάμενες θέσεις στάθμευσης, τους χώρους φορτοεκφόρτωσης, το parking, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα (13/12) ο Δήμαρχος  κ. Αντώνης Ζερβός, με το νεοεκλεγέν συμβούλιο του  Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου.

Όπως ενημέρωσε : ” έγινε μια εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη και τον εμπορικό κόσμο γενικότερα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διάθεση για ουσιαστική συνεργασία “.

Από την πλευρά των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, έκανε γνωστό, ζητήθηκε να κατατεθούν οι προτάσεις του Δ.Σ, αναφορικά με το  θέμα της τουριστικής προβολής, ενώ διατυπώθηκε το αίτημα να υπάρξει χαμηλότερο τίμημα στο parking που λειτουργεί στον χώρο της Μαρίνας, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Επίσης ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου, να συνεργαστεί με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για την  καταγραφή των υφιστάμενων θέσεων φορτοεκφόρτωσης καθώς και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που υπάρχουν, προκειμένου εάν χρειαστεί, να γίνουν αλλαγές, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *