Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου


Τελευταία ενημέρωση 13 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία της πόλης και συγκεκριμένα με τις υφιστάμενες θέσεις στάθμευσης, τους χώρους φορτοεκφόρτωσης, το parking, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα (13/12) ο Δήμαρχος  κ. Αντώνης Ζερβός, με το νεοεκλεγέν συμβούλιο του  Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου.

Όπως ενημέρωσε : ” έγινε μια εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη και τον εμπορικό κόσμο γενικότερα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διάθεση για ουσιαστική συνεργασία “.

Από την πλευρά των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, έκανε γνωστό, ζητήθηκε να κατατεθούν οι προτάσεις του Δ.Σ, αναφορικά με το  θέμα της τουριστικής προβολής, ενώ διατυπώθηκε το αίτημα να υπάρξει χαμηλότερο τίμημα στο parking που λειτουργεί στον χώρο της Μαρίνας, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Επίσης ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου, να συνεργαστεί με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για την  καταγραφή των υφιστάμενων θέσεων φορτοεκφόρτωσης καθώς και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που υπάρχουν, προκειμένου εάν χρειαστεί, να γίνουν αλλαγές, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.