Συνάντηση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στον Δήμο Αγίου Νικολάου


0
(0)

Συνάντηση με την μελετητική ομάδα που έχει αναλάβει την σύνταξη του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Αγίου Νικολάου, κ. Θάνο Βλαστό καθηγητή του Ε.Μ.Π ( Μονάδα Χωρικού Σχεδιασμού & Περιφερειακής Ανάπτυξης) και Μαρία Σίτη (Διδάκτωρ, Τοπογράφο – Μηχανικό, πολεοδόμο του Ε.Μ.Π), είχε σήμερα (9/12) στο δημοτικό κατάστημα, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.

Όπως o ίδιος έκανε γνωστό, η εκπόνηση του παραπάνω σχεδίου, στοχεύει κυρίως στην ενίσχυση των ήπιων μορφών μετακίνησης, ενώ στην συγκεκριμένη συνάντηση, αναλύθηκαν σειρά ζητημάτων αναφορικά με τις προτάσεις που θα κατατεθούν και προσδιορίστηκε το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της εν λόγω μελέτης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Αλεξάκης , η Δ/ντρια του Γραφείου Μελετών του Δήμου κ. Μαρία Πρατσινάκη, ο αρμόδιος για τα ζητήματα κυκλοφορίας στον δήμο (Πολιτικός Μηχανικός) κ. Σταύρος Καρυωτάκης και ο Σύμβουλος Τεχνικών Θεμάτων κ. Ελπδοφόρος Αλέξης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *