Συνάντηση για τον δρόμο που συνδέει τα δύο ΠΕΡΠΟ της Μιλάτου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Σεπτεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας Βραχασίου κ. Κώστα Κυβερνητάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Κυριακάκη, τον εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου κ. Μανόλη Λεμπίδη και ιδιοκτήτες από την περιοχή της Μιλάτου, είχε σήμερα (18/9), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Όπως έκανε γνωστό :

“Η Περιφέρεια Κρήτης, εδώ και καιρό, έχει εκφράσει την επιθυμία,  να χρηματοδοτήσει τον δρόμο που συνδέει τα δύο ΠΕΡΠΟ στην περιοχή της Μιλάτου, με τον δρόμο που οδηγεί προς την περιοχή εκείνη. Εξ άλλου, έχει ήδη έχει υπάρξει ανάθεση του έργου σε μηχανικό, από τους ιδιοκτήτες του ΠΕΡΠΟ. Εν προκειμένω από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου, καθώς και τους συνταξιούχους του ΟΤΕ.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, στο γραφείο της κοινότητας, προκειμένου να υπάρξει λεπτομερή ενημέρωση αναφορικά με το ζήτημα των ιδιοκτησιών που θίγονται.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, είναι η υλοποίηση του εν λόγω έργου, να γίνει με την λογική της παραχώρησης δουλείας διαβάσεων, ούτως ώστε να μην καταργηθεί η υφιστάμενη σήμερα αρτιότητα των ακινήτων και ταυτόχρονα να υπάρξει ένας οκτάμετρος δρόμος, ώστε οι περιοχές που είναι υπό ανοικοδόμηση, αλλά και η ευρύτερη περιοχή, ν αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.