Συνάντηση για την δημιουργία δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Ιουλίου 2022 by manos (seo)-admin

Την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ετοιμάζει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.

Στη πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ανδρουλάκης, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων, του γραφείου τουρισμού της ΠΕ Λασιθίου, ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Κρήτης Δημήτρης Μιχελογιάννης και ο υπεύθυνος έργου.

Όπως έγινε γνωστό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εξειδικευμένη μελέτη για την δημιουργία του περιπατητικού δικτύου με την συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, των Δήμων και της τοπικής κοινωνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της σύσκεψης  ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Μιχελογιάννη για την υλοποίηση του έργου προβολής των Περιοχών UNESCO Κρήτης που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης όπου και προβλέπεται το επόμενο διάστημα η μεγάλη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το National Geographic στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται και το Γεωπάρκο της Σητείας.

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην ενημερωτική συνάντηση για την υλοποίηση του σημαντικού έργου, που αναμένεται να αναδείξει περαιτέρω αναπτυξιακά την ενδοχώρα της Π.Ε. Λασιθίου όπου με ασφάλεια οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν το μοναδικό φυσικό κάλλος-περιβάλλον της περιοχής.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.