Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με το νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Την Τετάρτη 19-08-2020  στο κτίριο της    Περιφερειακής Ενότητα Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Γουλιδάκη με τον νέο Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Νομού Λασιθίου, Αθανάσιο Κατσαγκόλη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου καλωσόρισε τον νέο Δ/ντη, και στην συζήτηση που επακολούθησε έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που εντοπίζονται στην υλικοτεχνική και κτιριακή υποδομή αρμοδιότητας της Δνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Λασιθίου,  με ιδιαίτερη αναφορά στο προβλήματα κτιριακής επάρκειας των σχολικών δομών της  πόλης του Αγίου Νικολάου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ενημέρωσε τον νέο Δ/ντη για τις προσπάθειες που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Κρήτης από τον Ιούλιου 2020 προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα των κτιριακών εγκαταστάσεων σχολείων στον Άγιο Νικόλαο,  αλλά και τις διερευνητικές ενέργειες από πλευράς Π.Ε. Λασιθίου για προσωρινή διευθέτηση ενόψει έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σε συνδυασμό και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει Π.Ε.  Λασιθίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και δια Βίου Μάθησης  Έφη Κουτεντάκη, καθώς και  για τα προγράμματα υλικοτεχνικών υποδομών στον τομέα της εκπαίδευσης,  που αφορούν την Π.Ε. Λασιθίου.

Από το γραφείο Τύπου της Π.Ε. Λασιθίου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.