Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με την Πρόεδρο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες


0
(0)

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΑΟΜ – ΑμεΑ) Ιωάννα Καρυοφύλλη είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Καπελλάκης, μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΑΟΜ – ΑμεΑ) και ο Αντώνης Παπαδάκης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΑΟΜ – ΑμεΑ) και Σάββας Αγιομυργιανάκης.

Η κα. Καρυοφύλλη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη για την στήριξη της διοργάνωσης του C1 Ευρωπαϊκού Κυπέλου Ποδηλασίας Δρόμου Φαιστός και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 2021 που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου στο αεροδρόμιο Τυμπακίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Συριγωνάκης ευχαριστώντας την Πρόεδρο κα Καρυοφύλλη ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα είναι πάντα αρωγοί στις αθλητικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.