Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ηρακλείου


0
(0)

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου Λευτέρη Αντωνακάκη.

Στη συνάντηση στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, εξετάστηκαν εκτενώς τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη περιοχή ενώ από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης ανέφερε, ότι, η Αντιπεριφέρεια στην αρμοδιότητα που της αναλογεί, θα βοηθήσει στην κατεύθυνση για την εύρυθμη λειτουργία της ΒΙΠΕ. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Λευτέρης Αντωνακάκης ευχαρίστησε τον κ. Συριγωνάκη για την συνάντηση και το ενδιαφέρον της Αντιπεριφέρειας στην κατεύθυνση αντιμετώπισης των προβλημάτων.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *