Συμμετοχή του ΓΕΛ Μοχού σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης, Junior Achievement Greece, με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 26 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος Πιστοποίησης Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων, το ΓΕΛ Μοχού, με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, συμμετέχει με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης που διοργανώνει το Junior Achievement Greece.

 Φέτος η επιχειρηματική ομάδα του ΓΕΛ Μοχού καινοτομεί και δημιουργεί τη μαθητική εικονική επιχείρηση Deliverycious, η οποία διαχειρίζεται και αναβαθμίζει με έξυπνο, ποιοτικό και οικολογικό τρόπο το μεταφορικό έργο που προκύπτει από τη διανομή φαγητού/ροφήματος. Η Deliverycious εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται οικονομική και ασφαλή διανομή των προϊόντων τους, ενώ ταυτόχρονα οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας τους.

Η υλοποίηση της επιχείρησης αυτής θα μπορέσει να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και αναβάθμισης στον τομέα της διανομής. Παράλληλα, στόχος της Deliverycious είναι να προωθήσει στον κόσμο των επιχειρήσεων μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση σε συνδυασμό με τη δυνατότητα κερδοφορίας.

Η επιχειρηματική ομάδα αποτελείται από 26 μαθητές/τριες του ΓΕΛ Μοχού και θα παρουσιαστεί από 12 μαθητές και καθηγητές, στην εμπορική έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 28 Φεβρουαρίου  2020. Στο περίπτερο της επιχείρησης θα προωθηθεί από τους μαθητές η επιχειρηματική μας ιδέα με τη βοήθεια έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.