Συμμετοχή του ΓΕΛ Μοχού σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης, Junior Achievement Greece, με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης


0
(0)

Στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος Πιστοποίησης Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων, το ΓΕΛ Μοχού, με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, συμμετέχει με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης που διοργανώνει το Junior Achievement Greece.

 Φέτος η επιχειρηματική ομάδα του ΓΕΛ Μοχού καινοτομεί και δημιουργεί τη μαθητική εικονική επιχείρηση Deliverycious, η οποία διαχειρίζεται και αναβαθμίζει με έξυπνο, ποιοτικό και οικολογικό τρόπο το μεταφορικό έργο που προκύπτει από τη διανομή φαγητού/ροφήματος. Η Deliverycious εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται οικονομική και ασφαλή διανομή των προϊόντων τους, ενώ ταυτόχρονα οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας τους.

Η υλοποίηση της επιχείρησης αυτής θα μπορέσει να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και αναβάθμισης στον τομέα της διανομής. Παράλληλα, στόχος της Deliverycious είναι να προωθήσει στον κόσμο των επιχειρήσεων μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση σε συνδυασμό με τη δυνατότητα κερδοφορίας.

Η επιχειρηματική ομάδα αποτελείται από 26 μαθητές/τριες του ΓΕΛ Μοχού και θα παρουσιαστεί από 12 μαθητές και καθηγητές, στην εμπορική έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 28 Φεβρουαρίου  2020. Στο περίπτερο της επιχείρησης θα προωθηθεί από τους μαθητές η επιχειρηματική μας ιδέα με τη βοήθεια έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *