Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης, ως προεδρεύουσα Περιφέρεια στο εκτελεστικό συμβούλιο της ένωσης AREPO μέσω τηλεδιάσκεψης


0
(0)

Η πρόεδρος της ένωσης AREPO Ειρήνη Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη προήδρευσε στο εκτελεστικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Στην έναρξη του εκτελεστικού συμβουλίου η Χουδετσανάκη αναφέρθηκε στην επίσκεψη στην Κύπρο της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Κρήτης ως Προέδρευσα Περιφέρειας της Ένωσης AREPO αλλά και στα αποτελέσματα των συναντήσεων τόσο με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος   Κώστα Καδή όσο και με τους εκπροσώπους αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων.    

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν: 1) Την προετοιμασία της επόμενης Γενικής Συνέλευσης τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες, 2) Την οργάνωση εκδήλωσης ενημέρωσης σε εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω στα θέματα υποχρεωτικής επισήμανσης στο πλαίσιο της Στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο» και 3) Ενημέρωση πάνω σε οικονομικά θέματα και τις εξελίξεις στις δράσεις που έχει αναπτύξει η ένωση AREPO.

Στο εκτελεστικό συμβούλιο συμμετείχαν ο κ. Nikola Bertnelli, Πρόεδρος ο κ. Guglielmo Garagnani αντιπρόεδρος της κοινοπραξίας Parmigianno Regianno αντίστοιχα, o Joan Guide Tresanchez, Ταμίας της ένωσης AREPO και η κα Delia Colomer από την Περιφέρεια Καταλονίας. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας της ένωσης κ. Laurent Gomez, η υπεύθυνη πολιτικής της αντιπροσωπείας της ένωσης στις Βρυξέλλες κα Francesca Alampi και ο Νικόλαος-Χαράλαμπος Πίτερης ως επιστημονικός υπεύθυνος της Περιφέρειας Κρήτης  σε θέματα της ένωσης AREPO.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *