Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 1η διαδικτυακή εμπορική έκθεση για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά «FOOD MARKET SHOW 2020»


0
(0)

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, στο πλαίσιο της αναγκαιότητας προσαρμογής  στις απαιτήσεις της νέας εποχής,  θα συμμετέχουν στην 1η διαδικτυακή εμπορική έκθεση για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά, την FOOD MARKET SHOW 2020, η οποία  θα διεξαχθεί  8-11 Δεκεμβρίου 2020.

Η συμμετοχή αυτή έχει εμπορικό χαρακτήρα και  στόχο την προβολή των τοπικών προϊόντων και την προώθηση των κρητικών επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά. Θα φιλοξενηθεί σε ένα έξυπνο και απόλυτα λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον και θα αποτελέσει το σύγχρονο και καινοτόμο σημείο συνάντησης των Κρητικών  παραγωγών και επιχειρήσεων με διεθνείς αγοραστές,  προερχόμενους  από τον κλάδο της οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης.

Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα, Μανόλης Χνάρης  αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Κρήτης, παρά τις ιδιαίτερες ανάγκες και συνθήκες, που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του COVID 19, συνεχίζει με εναλλακτικά μέσα να στηρίζει την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού. Για το λόγο αυτό οργανώνουμε τη συμμετοχή μας στην 1η διαδικτυακή εμπορική έκθεση για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά, την FOOD MARKET SHOW 2020. Μέσα από την προβολή  των τοπικών μας προϊόντων, σε ένα διευρυμένο διεθνές αγοραστικό κοινό, θα δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία στους παραγωγούς και επιχειρηματίες του νησιού μας, να αναπτύξουν επαφές και να πραγματοποιήσουν διαδικτυακά εμπορικές συναντήσεις,  με αγοραστές, προερχόμενους από δέκα και πλέον χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία, Αυστρία, ΗΠΑ, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Κύπρος κα). Στόχος της δράσης αυτής,  είναι η  προώθηση και διείσδυση των τοπικών μας προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού και κατ’ επέκταση η υπέρβαση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε.»

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/release/anakoinosi_1i-diadiktyaki-ekthesi/

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)