Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην «BORSA MEDITERRANEO del TOURISMO ARCHEOLOGICO –ARCHEOLOGICAL TOURISM EXCHANGE-ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» στο Πέστουμ – Αρχαία Ποσειδωνία Καμπανία Ιταλίας


0
(0)

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με το ευρωπαϊκό έργο MD.net στην ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, μια έκθεση όπου λαμβάνουν μέρος  χώρες από  όλο τον κόσμο οι οποίες έχουν μεγάλη αρχαιολογική πολιτιστική κληρονομιά, και πραγματοποιήθηκε στην πόλη Πέστουμ κοντά στον αρχαιολογικό  χώρο της αρχαίας ελληνικής πόλης Ποσειδωνίας στην Καμπανία Ιταλίας.

Παράλληλα στην έκθεση πήραν μέρος και εμπλεκόμενες και ωφελούμενες από το ίδιο το έργο επιχειρήσεις από την Κρήτη, με παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η τακτική τεχνική συνάντηση των εταίρων του έργου όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις σε τοπικό επίπεδο και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνεργατικό σεμινάριο μεταξύ των επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μερικές από τις καλές πρακτικές της Περιφέρειας Καμπανίας ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως επιχείρηση καλλιέργειας και παραγωγής σιτηρών και επιχείρηση επεξεργασίας σύκων.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν οι:  Ρούλα Παπαδοπούλου συντονίστρια του έργου, το στέλεχος Μαρία Στέλλα Ζεάκη  και η Μυρτώ Σαϊτάκη από την ΕΤΑΜ Α.Ε.  σύμβουλος υποστήριξης του έργου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr