Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην online Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 19 Απριλίου 2021 by manos (ceo)-admin

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με επιτυχία, ως τιμώμενη γαστρονομική Περιφέρεια, στην  online Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας, που λόγω των συνθηκών της πανδημίας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση «Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας» συμμετείχαν  77 τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, καθώς και 48 εταιρείες, Γάλλοι εισαγωγείς και χονδρέμποροι του κλάδου των τροφίμων και των ποτών.

Πραγματοποιήθηκαν 817 ραντεβού παραγωγών με αγοραστές από τους κλάδους της χονδρικής πώλησης, του ξενοδοχειακού τομέα αλλά και της μαζικής εστίασης.

Η Περιφέρεια Κρήτης στοχεύοντας στην προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων , έδωσε τη δυνατότητα σε 14 παραγωγούς και επιχειρήσεις του νησιού και από τις τέσσερις Περιφερειακές ενότητες να συμμετέχουν στην εκδήλωση αλλά και  να έρθουν σε επαφή με προγραμματισμένες διαδικτυακές B2B συναντήσεις με αγοραστές της Γαλλίας.

Τα ποιοτικά προϊόντα του νησιού μας και ειδικότερα μέλι, ελαιόλαδο, βότανα, αλόη, κρασιά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, αναδείχθηκαν και προωθήθηκαν.

Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης ανέφερε: «Η Περιφέρεια Κρήτης σταθερά προσηλωμένη στους στόχους που έχει θέσει, συνεχίζει την προσπάθεια, για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα του νησιού και  των παραγωγών  του. Παρά  τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υλοποιούμε δράσεις αποτελεσματικές και υποστηρικτικές προς τους παραγωγούς και την επιχειρηματικότητα της Κρήτης».

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.