Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης σε τηλεδιάσκεψη για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 στον πρωτογενή και η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Απριλίου 2021 by manos (seo)-admin

Σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ, Κώστα Μπαγινέτα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της χώρας και την Διαχειριστική Αρχή, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα της Κρήτης, Μανόλης Χνάρης.

Αντικείμενο της σύσκεψης η ενημέρωση για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 και η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΣΣ ΚΓΠ).

Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης βρέθηκε η συνολική περιγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και η ανάλυση των δυνατών σημείων, αδυναμιών, ευκαιριών και απειλών για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα.

Παράλληλα  έγινε ο προσδιορισμός και η  ιεράρχηση των αναγκών και αιτιολογήθηκαν  οι  επιλογές. Επιπλέον για  κάθε συγκεκριμένο στόχο προσδιορίστηκαν  οι κατανομές των οικονομικών πόρων και έγινε αναλυτική περιγραφή των προτεινόμενων παρεμβάσεων.

Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε με την δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΥπΑΑΤ για δια-ζώσης συναντήσεις όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.