Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης και Νέας Γενιάς σε Διασχολικό Συνέδριο


0
(0)

Η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς κα Έφη Κουτεντάκη παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στο Διασχολικό Συνέδριο που οργανώνει η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Κρήτης, κα Ι. Ραμουτσάκη.
Η κα. Κουτεντάκη στο διασχολικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο 1ο γενικό λύκειο Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, επεσήμανε ότι κύριο μέλημα της Περιφέρειας Κρήτης αποτελεί η επικοινωνία, η συνεργασία και η συμπόρευση με τους εκπαιδευτικούς και τις σχολικές μονάδες. Στο πλαίσιο των παραπάνω και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης υλοποιήθηκε το έργο «Παίζουμε Οδύσσεια;», τυπώθηκε το ομότιτλο επιτραπέζιο παιχνίδι και διανεμήθηκε σε σχολικές μονάδες και των τεσσάρων νομών προκειμένου όλοι οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα νεωτερικό τρόπο μάθησης.
Η συνειδητή επιλογή της Περιφέρειας Κρήτης να επενδύσει στην εκπαιδευτική καινοτομία απηχεί το όραμά της να εφοδιαστούν οι μαθητές με δεξιότητες που θα τους συνοδεύουν στην ενήλικη ζωή τους και θα διαμορφώσουν τον ενεργό πολίτη του 21ου αιώνα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *