Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης και Νέας Γενιάς σε Διασχολικό Συνέδριο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς κα Έφη Κουτεντάκη παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στο Διασχολικό Συνέδριο που οργανώνει η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Κρήτης, κα Ι. Ραμουτσάκη.
Η κα. Κουτεντάκη στο διασχολικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο 1ο γενικό λύκειο Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, επεσήμανε ότι κύριο μέλημα της Περιφέρειας Κρήτης αποτελεί η επικοινωνία, η συνεργασία και η συμπόρευση με τους εκπαιδευτικούς και τις σχολικές μονάδες. Στο πλαίσιο των παραπάνω και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης υλοποιήθηκε το έργο «Παίζουμε Οδύσσεια;», τυπώθηκε το ομότιτλο επιτραπέζιο παιχνίδι και διανεμήθηκε σε σχολικές μονάδες και των τεσσάρων νομών προκειμένου όλοι οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα νεωτερικό τρόπο μάθησης.
Η συνειδητή επιλογή της Περιφέρειας Κρήτης να επενδύσει στην εκπαιδευτική καινοτομία απηχεί το όραμά της να εφοδιαστούν οι μαθητές με δεξιότητες που θα τους συνοδεύουν στην ενήλικη ζωή τους και θα διαμορφώσουν τον ενεργό πολίτη του 21ου αιώνα.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.