Συλλογή και αποστολή τροφίμων και κηπευτικών εκεί που υπάρχουν ανάγκες από το Σύλλογο Ιστό


0
(0)

Η αλληλεγγύη και το Καερέτι ξαναγίνονται αναγκαία στην νέα κρίση που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού. Χιλιάδες άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειές, δεκάδες επιχειρήσεις κινδυνεύουν με κλείσιμο. Η συνδρομή της πολιτείας θα είναι σταγόνα στον ωκεανού . Η συμβολή των οργανώσεων αλληλεγγύης και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των πολιτών θα καλύψει έστω ένα μικρό μέρος της ανάγκης.

Ο Ιστός σε αυτή την μάχη θα είναι ενεργός.

Ήδη ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια σε συνεργασία με σουπερμάρκετ και συνεταιρισμούς της περιοχής μας. Ήδη υπάρχει μια κούτα αλληλεγγύης στο ΣΥΝΚΑ της Κάτω Μεράς, για συλλογή τροφίμων.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας στα τηλέφωνα 6947894562, 6980627021, 6981805487 και 6974608060, ή με μήνυμα στο messenger του Ιστού. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας όσοι θα έχουν ανάγκη στήριξης.

Ως πρώτη πράξη αλληλεγγύης έχουμε επιλέξει να στηρίξουμε την προσπάθεια της οργάνωσης ” Ο Άλλος Άνθρωπος” που μαγειρεύει και μοιράζει εκατοντάδες γεύματα καθημερινά στην Αθήνα.

Η πρώτη αποστολή έγινε το Σάββατο 3 Μαΐου. Και ήταν επιτυχής!!

Ευχαριστούμε τον κόσμο που πρόσφερε τρόφιμα, τον συνεταιρισμό “Ανατολή” για την προσφορά κηπευτικών, το ΣΜ ΣΥΝΚΑ που μας επέτρεψε να τοποθετήσουμε κούτα όπου τοποθετούν προϊόντα, όσοι θέλουν να προσφέρουν και το πρακτορείο μεταφορών Γιώργου Πετράκη που τα μετέφερε στην Αθήνα.

Πάμε γερά! Την επόμενη Πέμπτη θα γίνει η δεύτερη αποστολή.

Όσοι θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια μας αυτή, μπορούν να τοποθετήσουν προϊόντα (τρόφιμα και είδη μαγειρικής) στην κούτα αλληλεγγύης που συνεχίζει να υπάρχει στο ΣΜ ΣΥΝΚΑ στην Κάτω Μερά. Η να μας τα φέρουν στον Ιστό (Ψυλλινάκη 7) την Πετάρτη και Πέμπτη από 10.00-14.00 . Η Αλληλεγγύη το στήριγμα της κοινωνίας μας!!!

Πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *