ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΠΕΙΝΑΜΕ»


Reading time: 4 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 16 Δεκεμβρίου 2020 by manos (ceo)-admin

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για τις συλλήψεις των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού

Συλλήψεις και καταστολή είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του κ. Μητσοτάκη, σε εργαζομένους που φωνάζουν «πεινάμε». Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος θα είναι άδειο για 85.000 εποχιακά εργαζόμενους στον Τουρισμό που μένουν χωρίς κανένα επίδομα, χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση.

Και όταν οι εκπρόσωποι τους διαμαρτύρονται, συλλαμβάνονται και καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Όπως έγινε σήμερα με τους Πρόεδρο και Γραμματέα Ομοσπονδίας Επισιτισμού -Τουρισμού Γ. Χότζογλου και Π. Κούκο και τον Γραμματέα του ΕΚΑ Κ. Κουλουρη. Μην τυχόν και διαταράξουν την νιρβάνα του Μαξίμου.

Ένα ακόμη βήμα στον κατήφορο του αυταρχισμού και της αναλγησίας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΟΛΥΒΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Μολυβάς σε ηλικία 82 ετών.

Ένας άνθρωπος με πολυετή προσφορά στον Κλασικό Αθλητισμό. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ για δέκα χρόνια από το 1987 έως το 1997 ενώ ήταν εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1984.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: «ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ» ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ;

«Με μεγάλο ενδιαφέρον είδα την αναφορά της ΚΕΔΕ στην παρέμβασή μου (με ημερομηνία 14/12/2020 και τίτλο «Στον αέρα η κινητικότητα των υπαλλήλων, επειδή ο κ. Υπουργός, το… ξανασκέφτεται!»), σχετικά με την κινητικότητα των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα και συνεπακόλουθα των δήμων της χώρας.

Με έκπληξη διαπίστωσα, όμως, ότι άλλα εγώ έγραψα και σε άλλα η ΚΕΔΕ απάντησε…

Για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις, λοιπόν, η παρέμβασή μου αναφερόταν στην τακτική του Υπουργείου Εσωτερικών να νομοθετεί, να «ξε-νομοθετεί» και να «αντι-ξανα-νομοθετεί», για το ίδιο ακριβώς πράγμα, τροποποιώντας διαρκώς τον … εαυτό της!

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος μόλις πρόσφατα αποφάσισε να ΜΗ δεχθεί το επίμονο και δίκαιο αίτημα των δημάρχων όλης της χώρας να διατυπώνουν γνώμη, όταν ένας υπάλληλος αποφασίζει να μετακινηθεί από έναν δήμο, σε άλλο φορέα· ένα αίτημά τους που και εύλογο και λογικό είναι.

Εντούτοις, ο κ. Υπουργός πεισματικά το αρνήθηκε, κάνοντάς το δεκτό, μόνο εν μέρει και μόνον σε ό,τι αφορά τη μη μετακίνηση υπαλλήλων, από τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων.

Αυτό που επισήμανα λοιπόν με τη δήλωσή μου, ήταν η γνωστή τακτική του κ. ΥΠ.ΕΣ. να νομοθετεί και να «ξε-νομοθετεί», τις ίδιες και τις ίδιες διατάξεις και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα…

Προσωπικά, ως Τομεάρχης Εσωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, πιστεύω ότι η αυτή η τακτική από πλευράς της ηγεσίας του ΥΠ.ΕΣ., καταδεικνύει πως δεν υπάρχει ικανότητα πρόνοιας για πολύ σοβαρά ζητήματα και επιπλέον, δεν υπάρχει σεβασμός και ευαισθησία προς τους ίδιους τους υπαλλήλους, καθώς όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία κινητικότητας, ΔΕΝ γνωρίζουν πως να ερμηνεύσουν τις αντιφατικές αποφάσεις του κ. Υπουργού…

Αυτό επισήμανα με τη δήλωσή μου, ως όφειλα, διότι αυτό θεωρώ πως είναι το χρέος μου ως εκλεγμένης εκπροσώπου των πολιτών

Διότι εγώ, αυτούς υπηρετώ…

Όπως υπηρετούσα τον τόπο μου και τους Ανθρώπους του, επί 25 συνεχή έτη, στην Αυτοδιοίκηση, την οποία τυγχάνει να γνωρίζω καλά, ακόμη κι αν …δεν έχω την τιμή να καλούμαι ποτέ στις πολύωρες συσκέψεις της ΚΕΔΕ…

Το ίδιο όμως, θεωρώ, ως αυτονόητο καθήκον, για κάθε εκλεγμένο, κάθε βαθμίδας.

Να υπηρετεί τους πολίτες· και μόνο, αυτούς!»

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον βουλευτή Αργολίδας και υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας Ανδρέα Πουλά, τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Αρβανιτίδη και τον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Φραγγίδη, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε δομές υγείας στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 17.12.22020.

Στόχος είναι να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία που σηκώνουν το βάρος της πανδημίας, να συζητήσει τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ΕΣΥ, καθώς και να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την μάχη που δίνει με αυταπάρνηση.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ζέρβα Κωνσταντινο, για να συζητήσουν προτάσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, για την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας.

Πρόγραμμα (Πέμπτη 17.12.2020)

10:00 Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ»
10:00-10:30 Σύσκεψη με φορείς εργαζομένων στο Αμφιθέατρο της Νευροχειρουργικής κλινικής
10:30-10:40 Σύσκεψη με Διοικητή Νοσοκομείου κ.Παντελιάδη
10:45-11:00 Δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε. στο προαύλιο του Νοσοκομείου
11:10 Νοσοκομείο «Ο Άγιος Δημήτριος»
11:10-11:40 Σύσκεψη με φορείς εργαζομένων στα γραφεία του Σωματείου Εργαζομένων ή στον αύλειο χώρο
11:40-11:50 Σύσκεψη με Διοικητή Νοσοκομείου κ.Κούτρα ή Αναπληρώτρια Διοικήτρια κ.Τραούδα
12:10 Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο»
12:00-12:30 Σύσκεψη με φορείς εργαζομένων στο Αμφιθέατρο της Παιδιατρικής κλινικής (κόκκινο κτήριο Δ΄)
12:30-12:40 Σύσκεψη με Διοικητή Νοσοκομείου κ.Αντωνάκη
13:00 Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Σύσκεψη με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ.Ζέρβα

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗ

Για το Μέγαρο Μαξίμου δεν ισχύει ότι “η δημοσίευση είναι ψυχή της Δημοκρατίας “.

Εκτός αν υμνεί τον κ. Μητσοτάκη και τους Υπουργούς του.

Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, η σημερινή ανάρτηση της Δημήτρας Κρουστάλλη, διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, που αποκαλύπτει ασφυκτικές πιέσεις του Μαξίμου, που την οδήγησαν εκτός εφημερίδας για ένα ρεπορτάζ που δεν τους άρεσε.
Για μας βέβαια η συμπεριφορά αυτή δεν αποτελεί έκπληξη.

Εδώ και καιρό με κάθε μέσο το Μαξίμου, επιχειρεί τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και τον αποκλεισμό κάθε αντίθετης φωνής, ακόμη και των πολιτικών κομμάτων.
Θέλουν να μην ακούγεται η φωνή όλων των πολιτών.

Να μη τους ενοχλεί καμία κριτική.

Ιδιαίτερα τώρα που η φθορά της Κυβέρνησης τους πανικοβάλλει.

Αλλά δεν θα το πετύχουν, είναι ώρα να το καταλάβουν .

Η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ

Θερμά συγχαρητήρια στη Μαρία Πρεβολαράκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σερβίας. Η μεγάλη κυρία της Ελληνικής Πάλης επικράτησε στον τελικό των 53κ. με το επιβλητικό 5-1 επί της Πολωνέζας Ζάσινα ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.