ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΙΣΤΑ MOTOCROSS ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


0
(0)

Το Δήμαρχο Ιεράπετρας επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών ΛΕ.Μ.Α.Ν. κ. Εμμανουήλ Σκύβαλος και ο αθλητής Motocross κ. Μάκης Τερζάκης έπειτα από την ολοκλήρωση των 4ων αγώνων νοτίου Ελλάδας Motocross που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα MOTOCROSS στην κοινότητα Μεσελέρων του Δήμου Ιεράπετρας για να ευχαριστήσουν το Δήμο για την πολλαπλή στήριξή του.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ευχαριστώ την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, τον πρόεδρο της κοινότητας Μεσελέρων, κ. Σκουλούδη, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Μεσελέρων, κ. Κοντοπόδη και ιδιαιτέρως τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών ΛΕ.Μ.Α.Ν. και τον Μάκη Τερζάκη για τη συνεργασία και  για όλη τη σκληρή δουλειά για την κατασκευή της πίστας και τη διοργάνωση των αγώνων.

 Είναι πολύ σημαντικό για ένα Δήμο να στηρίζει αθλητικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες ώστε να ενεργοποιείται το ενδιαφέρον των νέων για ενασχόληση με τον αθλητισμό.

 Η επιτυχία των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν και η μεγάλη συμμετοχή αθλητών προωθούν για ακόμα μία φορά το Δήμο Ιεράπετρας ως έναν ιδιαίτερα ενεργό δήμο με αγάπη για τον αθλητισμό και πλούσια αθλητική δραστηριότητα.

 Όπως αποδεικνύουμε συνεχώς είμαστε πάντα δίπλα στους αθλητές του Δήμου μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό κάθε μορφής ώστε να ενδυναμώνουμε τα κίνητρά τους και να βελτιώνουμε τις συνθήκες προπόνησής τους.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *