Συγχαρητήριο Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για τις διακρίσεις των Γκολομέεβ, Βασιλείου και Καλογεράκη

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Τα συγχαρητήρια του εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στους αθλητές Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ειρήνη Βασιλείου,  Γεράσιμο Καλογεράκη, Μιχάλη Αναστασάκη, Γιάννη Νυφαντόπουλου και Γιώργου Κονιαράκη που διακρίθηκαν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει:

«Έξι αθλητές που έχουν συνδέσει τη λαμπρή πορεία τους με την Κρήτη κατέλαβαν σπουδαίες διακρίσεις σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.  Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ  με τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ν. Κορέα στα 50 μέτρα ελεύθερο της κολύμβησης, η Ειρήνη Βασιλείου με το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα, ο Γεράσιμος Καλογεράκης  με την πρώτη θέση στο ακόντιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα, ο Μιχάλης Αναστασάκης του  Ελευθέριου Βενιζέλου στη σφυροβολία,  ο Γιάννης Νυφαντόπουλος του Ελευθέριου Βενιζέλου στα 100 μέτρα και ο Γιώργος Κονιαράκης του Πήγασου στη δισκοβολία τίμησαν την Κρήτη και τον αθλητισμό.

Ως Περιφέρεια τους συγχαίρουμε θερμά και τους ευχόμαστε καλή πορεία με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.  Οι διακρίσεις τους επιβεβαιώνουν πως η Κρήτη είναι ένας τόπος που συνδέεται με μεγάλους αθλητές, με ανθρώπους που τους αξίζει η κορυφή».

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.