Συγχαρητήριο μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο


Τελευταία ενημέρωση 17 Αυγούστου 2022 by manos (ceo)-admin

Θερμά συγχαρητήρια στον κορυφαίο αθλητή του κόσμου στο μήκος, Μίλτο Τεντόγλου, που χάρισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας σημειώνοντας νέο ρεκόρ αγώνων. Η προσπάθεια του ξεπερνά τα όρια του τερέν και αποτελεί πρότυπο αγωνιστικότητας για τη νέα γενιά.

 

 

ΑΘΗΝΑ  17/08/2022                      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δήλωση του Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, για την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων συνδικαλιστών έξω από το εργοστάσιο της “Μαλαματίνας”

Την άμεση απελευθέρωση των δύο συνδικαλιστών που συνέλαβε η αστυνομία έξω από το εργοστάσιο της «Μαλαματίνας» κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης, απαίτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνται οι δύο απεργοί. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η απεργία των εργαζομένων στη  «Μαλαματίνα» είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Ο αγώνας τους για να μην απολυθούν 15 συνάδελφοι τους είναι δίκαιος και ιερός, για αυτό αγωνίζονται.

Έχει τεράστια πολιτική ευθύνη η κυβέρνηση που επιλέγει τη σύγκρουση με τους εργαζόμενους. Επιλέγει να στείλει την αστυνομία στο χώρο όπου εξελίσσεται αυτός ο απεργιακός αγώνας των εργαζόμενων της «Μαλαματίνας». Έχει προβεί η αστυνομία μέχρι τώρα σε δύο συλλήψεις, του προέδρου του σωματείου και ενός εργαζόμενου, συνδικαλιστές και οι δύο, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να παραιτηθούν από αυτό τον αγώνα υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα τους στη δουλειά.

Είμαστε εδώ στο αστυνομικό τμήμα της Σίνδου προκειμένου να απαιτήσουμε την απελευθέρωση των δύο συλληφθέντων. Δεν έχουν κάνει  κανένα έγκλημα. Ο αγώνας τους είναι δίκαιος και ιερός, και οφείλει να γίνει προκειμένου να μην απολυθούν οι 15 εργαζόμενοι.

Στέλνουμε το μήνυμα προς την κυβέρνηση και παντού ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα, και το ΚΚΕ θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τους, στις διεκδικήσεις τους, για να ζήσουν μια ζωή αντάξια της σημερινής εποχής».

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Επικοινωνία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον Γιώργο Πομάσκι

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Πομάσκι, προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου, και τον συνεχάρη για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ελληνική αποστολή με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.