Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Αγίου Νικολάου προς τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Θερμά συγχαρητήρια προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γιώργο Κοντάκη, επί τη ανάληψη των νέων του καθηκόντων, εκφράζει μέσα από επιστολή , συνοδευόμενη από ευχές για επιτυχία στο έργο του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Αξιότιμε κύριε Πρύτανη,

Σας συγχαίρουμε για την εκλογή σας στην θέση του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η επιλογή σας στο Ανώτατο Αξίωμα της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αποτελεί αναμφιβόλως μια ξεχωριστή τιμή για σας αλλά και για το νησί μας.

Η αναγνωρισμένη επιστημονική σας κατάρτιση, η επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία σας, καθώς και η πλήρης γνώση των θεμάτων που καλείται να διαχειριστεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης, εγγυώνται τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη θητεία, τόσο για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και της ανάπτυξης και συνοχής της Περιφέρειας μας ευρύτερα.

Μαζί με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα συμπορευτούν μαζί σας στις θέσεις των Αντιπρυτάνεων, αναλαμβάνετε ένα δύσκολο έργο, σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για την χώρα και την κοινωνία γενικότερα.

Θερμά συγχαίρω όλους τους συνεργάτες σας και ιδιαίτερα – ας μου επιτραπεί – τον συντοπίτη μας καθηγητή κ. Δημήτρη Μυλωνάκη, η εκλογή του οποίου αποτελεί εχέγγυο, ώστε το Πανεπιστήμιο Κρήτης να συνεχίσει και να ενδυναμώσει την παρουσία του, ως ισχυρός πυλώνας της δημόσιας παιδείας και εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Σας διαβεβαιώ ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο το Πανεπιστήμιο, προκειμένου από κοινού να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του, σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κρήτης προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Ο Δήμαρχος  Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.