Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας


0
(0)

Σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, όπως αυτό προέκυψε ύστερα από τη με αρ. 253/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Tο νέο Δ.Σ. συνεχίζει τις σημαντικές πρωτοβουλίες για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που απασχολούν το Λιμενικό Ταμείο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση και στο σχεδιασμό έργων που θα διευκολύνουν τη ζωή όλων των πολιτών και ειδικότερα των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων, αλλά και όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο συνεχίζει δυναμικά το έργο του έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την επέκταση των ΧΖΛ, την συντήρηση και βελτίωση των υφιστάμενων, αλλά και την δημιουργία νέων λιμενικών εγκαταστάσεων, το καταδυτικό  πάρκο, καθώς επίσης την υλοποίηση των έργων των ολοκληρωμένων μελετών μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *