Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποτροπή του κλεισίματος της δομής φιλοξενίας ηλικιωμένων Ιεράπετρας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Νοεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη μεγάλη δομή που φιλοξενεί ηλικιωμένους στην Ιεράπετρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από πολίτες, εργαζόμενους και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου φίλων τρίτης ηλικίας κατά την οποία εκφράστηκε η αναγκαιότητα στήριξης της δομής ώστε να μην κλείσει με ό,τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μια τέτοια εξέλιξη για τους τρόφιμους και τους εργαζόμενους.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του συλλόγου Ν. Μιαούλης ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να στηρίξει τη δομή με όλες της τις δυνάμεις και να συνεχίσει να λειτουργεί έως ότου γίνει η μεταφορά στο νέο κτίριο που κατασκευάζεται. Ήδη εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ανεύρεσης νέου χώρου χωρίς όμως αποτελέσματα.

Ο κ. Ραπάνης και η κ. Κωστοπούλου, μέλη της διοίκησης τόνισαν πως στη δική τους θητεία έχει γίνει πολύ μεγάλη δουλειά η οποία αναγνωρίζεται από τους τρόφιμους και τις οικογένειές τους και δεν πρέπει όλα αυτά να λήξουν από τη μια μέρα στην άλλη. Οι ευθύνες ανήκουν στην περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση γι αυτό και η σημερινή διαμαρτυρία στράφηκε κατά εκείνων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.