Στ. Αρναουτάκης στην σύσκεψη στα Ανώγεια: Παιδεία, Πολιτισμός και η εφαρμογή ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος


0
(0)

Να δοθεί έμφαση στην Παιδεία, στον Πολιτισμό και να εφαρμοστεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για τις υποδομές, όπως αυτό της «πράσινης ανάπτυξη» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Δήμο Ανωγείων παρόντων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ο κ Αρναουτάκης ζήτησε γι αυτό την συνεργασία και πολιτική παρέμβαση στην Κυβέρνηση, των κκ Χρυσοχοΐδη και Κεφαλογιάννη, τονίζοντας ότι, η Περιφέρεια Κρήτης, είναι σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, τους φορείς. Παράλληλα αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις και έργα υποδομής της Περιφέρειας στην περιοχή Μυλοπόταμου, δίδοντας έμφαση στο οδικό δίκτυο.

Ο Περιφερειάρχης στο τέλος της συνάντησης, δήλωσε στα ΜΜΕ: «Ακούστηκαν στην συνάντηση πολύ ενδιαφέρουσες και σωστές προτάσεις και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε, η τοπική κοινωνία πρώτα απ όλα. Εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε από τους Υπουργούς να βοηθήσουν να εφαρμοστεί και πάλι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα όπως αυτό της «πράσινης ανάπτυξης» που είναι για περιοχές που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα να κάνουμε τα έργα υποδομής που χρειάζονται και να μπορούμε να δώσουμε στην Παιδεία και στον Πολιτισμό αυτά τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν αυτές οι ορεινές περιοχές. Εμείς είμαστε σε συνεργασίες μαζί με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτούς τους πόρους»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *