Στόχος βανδαλισμών για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο χώρος όπου στεγάζονται οι δημοτικές τουαλέτες στον Άγιο Νικόλαο


0
(0)

Στόχος βανδαλισμών για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο χώρος όπου στεγάζονται οι δημοτικές τουαλέτες στον Άγιο Νικόλαο (πλησίον του Α΄ Γυμνασίου), αφού άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης (16/11) αποτελείωσαν το έργο τους, σπάζοντας πλακάκια, βρύσες, αφαιρώντας τα πόμολα από τις πόρτες, γράφοντας συνθήματα σε τοίχους και πόρτες, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Μάρτυρας του ανεξήγητου βανδαλισμού, για μία ακόμα φορά, η καθαρίστρια του δήμου, που αναλαμβάνοντας βάρδια διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής και ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία .

Σύμφωνα με δήλωση του Αντιδήμαρχου Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου & Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου κ. Μανόλη Λεμπίδη, η ανεξέλεγκτη δράση αγνώστων που βανδαλίζουν δημοτικούς χώρους, άφησε για μία ακόμη φορά πίσω της, εικόνες καταστροφής που μόνο δυσάρεστες εντυπώσεις μπορούν να προκαλέσουν στους δημότες και στους ξένους επισκέπτες μας.

Ο ίδιος απευθύνθηκε στην Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου, ενώ όπως έκανε γνωστό οι δημοτικές τουαλέτες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εξ άλλου όπως ενημέρωσαν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης (16/11), ξήλωσαν καλαθάκια απορριμμάτων στην ίδια περιοχή, τα οποία κατέληξαν στα πρανή της λίμνης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *