Στόχος βανδάλων ο χώρος που στεγάζει πολιτιστικές δράσεις και τον Ερυθρό Σταυρό Αγίου


0
(0)

“Είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι απαράδεκτες και δυσάρεστες συμπεριφορές που προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και το  επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής,  μόνο απογοήτευση και λύπη προκαλούν”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας  του Δήμου Αγίου Νικολαου κ. Μανόλης Λεμπίδης, αναφερόμενος στα  απαράδεκτα φαινόμενα βανδαλισμού που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο παλιό σχολείο των Μέσα Λακωνίων – χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος για πολιτιστικές δράσεις, αλλά και για την στέγαση του Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου.

Οι καταστροφές που σημειώθηκαν κυρίως στους εξωτερικούς χώρους του οικήματος, έγιναν αντιληπτές χθες (5/10) το πρωί από κατοίκους του χωριού , οι οποίοι ενημέρωσαν τον δήμο.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Λεμπίδης, η παραβατική αυτή συμπεριφορά, ιδιαίτερα τις μέρες τούτες όπου οι εκπρόσωποι και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού, βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι προκειμένου να συνδράμουν τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, είναι απαράδεκτη, ιδιαίτερα δε κατά την επιστροφή τους, όπου θα αντικρίσουν αυτές τις εικόνες.

Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει επιληφθεί η Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.