ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εργαζόμενων στον Δήμο μέσω του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Εν αναμονή της λήξης της σύμβασής τους οι εργαζόμενοι είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Καλαντζάκη όπου τον ενημέρωσαν για τις ενέργειές τους για δικαστική διεκδίκηση της εργασιακής παραμονής τους στον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού τόνισε τη στήριξή του και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους τόνισε:

«Δυστυχώς για ακόμα μία φορά ο Δήμος αναγκάζεται να αποχαιρετήσει προσωπικό που εκπαιδεύτηκε σε καίριες θέσεις του Δήμου και καλύπτει πάγιες ανάγκες.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια παραμονής των εργαζομένων καθώς οι ανάγκες του Δήμου για προσωπικό είναι τεράστιες και η συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών ήταν καθοριστική.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *