Στο ΟΑΚΑ κλιμάκιο μηχανικών της ΓΓΑ


0
(0)

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει στα χέρια της επιστολή από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ με θέμα τη στατική επάρκεια του άνω διαζώματος του Σταδίου.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, κλιμάκιο μηχανικών της ΓΓΑ έκανε μία πρώτη εποπτεία του χώρου του άνω διαζώματος, όπου παρατηρήθηκε η ταλάντωση στον αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκεται  σε επικοινωνία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να γίνει πιο επιστάμενος έλεγχος  όπου χρειάζεται, σύμφωνα με το πόρισμα και τις οδηγίες των τεχνικών υπηρεσιών.

Ήδη από χθες, από το υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρεε πως ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Η ΓΓΑ έχει κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των φιλάθλων, ενώ και το ΟΑΚΑ έχει άδεια σε ισχύ. Η γνωμοδοτική επιτροπή χορήγησε άδειας λειτουργίας Ολυμπιακής Εγκατάστασης στο Στάδιο για πρώτη φορά το 2005 και το 2012 έγινε αποδοχή της γνωμοδότησης. Έκτοτε, το ΟΑΚΑ παίρνει άδεια με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι την ταλάντωση είχε παρατηρήσει στέλεχος της UEFA στην εξέδρα των οπαδών των Βαυαρών στον αγώνα με την Ένωση για το Champions League και ενημέρωσε την ΕΠΟ.

Εν συνεχεία, η διοίκηση του ΟΑΚΑ έστειλε αίτημα στη ΓΓΑ για έλεγχο της στατικότητας του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

ΠΗΓΗ: filathlos

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.