Στο νοσοκομείο η αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Χρύσα Χατζημαρκάκη μετά από ατύχημα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 9 Μαρτίου 2021 by manos (ceo)-admin

Δύσκολες στιγμές βιώνει η αντιδήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη μετά από ατύχημα που συνέβει το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης.

Η ίδια μαζί με τη μικρής ηλικίας κόρη της, βρισκόταν παραπλεύρως του κτιρίου της αστυνομίας όταν σε μια άτυχη στιγμή παραπάτησε το πόδι της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο εφημερεύον ορθοπεδικός μαζί με τους υπόλοιπους θεράποντες γιατρούς έκριναν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι πρόκειται για σπάσιμο στο κάτω μέρος του ποδιού, συγκεκριμένα στον αστράγαλο.

Η επέμβαση έγινε αμέσως το ίδιο βράδυ αφού το χτύπημα ήταν πολύ βαρύ και δε θα μπορούσε να επανέλθει το πόδι διαφορετικά.

Η ίδια μέσα από τη χειρουργική κλινική ευχαριστεί όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την πλούσια επιστημονική τους κατάρτιση και το αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξαν σε εκείνη.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να εξέλθει του νοσοκομείου και να συνεχίσει να αναρρώνει στο σπίτι καθώς οι γιατροί συνέστησαν ότι θα πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον για 40 ημέρες εντός οικίας.

Οι εργαζόμενοι στο Ράδιο Λασίθι 92,3 και radiolasithi.gr ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα δημοτικά της καθήκοντα.

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.