Στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου ο Δήμαρχος Ιεράπετρας


0
(0)

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εγγραφών.

Ο κ. Καλαντζάκης, δήλωσε:

«Για πρώτη φορά οι μαθητές στο Λασίθι που αγαπούν τη μουσική αποκτούν τη δυνατότητα να καταρτιστούν στοχευμένα και να πορευτούν στο μέλλον μέσα από νέες προοπτικές που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτές.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Μακράκη Εμμανουήλ, και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Παπαδάκη Μιχαήλ, για τη συνδιοργάνωση ενεργειών για την ενημέρωση των διευθυντών, των κηδεμόνων και των μαθητών όλων των σχολείων του Νομού Λασιθίου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δημάρχους του νομού Λασιθίου, το Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου κ. Τάσο Χατζημανώλη, το συμβούλιο της κοινότητας Καβουσίου, τις Σχολικές Επιτροπές, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και όλους τους φορείς που στηρίζουν την προσπάθεια λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους ώστε να πραγματοποιήσουν εγγραφές έως την 29η Μαΐου.

Η ίδρυση ενός μουσικού σχολείου στο νομό Λασιθίου είναι εξαιρετικά σπουδαίο και συγκινητικό γεγονός και η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη, ώστε να μη χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για το νομό μας

Πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *