Στο «κόκκινο» Ιεράπετρα, Σητεία και Οροπέδιο το Σάββατο και Κυριακή – Τι γίνεται με τις μετακινήσεις προς το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου


1
(1)

Σε πλήρη ισχύ παραμένουν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από την προηγούμενη Δευτέρα στο νομό Λασιθίου και για σήμερα και αύριο, Σάββατο και Κυριακή, αντίστοιχα, αφού η αρχική απόφαση που είχε εκδοθεί για το «κοκκίνισμα» του νομού δεν αναμένεται να αλλάξει.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε στο Ράδιο Λασίθι ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γ. Γουλιδάκης, αναφέροντας πως η ισχύς των μέτρων, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 θα παραμένει μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 6 το πρωί, και τότε στις 3 πόλεις του Λασιθίου πέρα από τον Άγιο Νικόλαο θα ισχύσουν τα νέα μέτρα που αφορούν τις κίτρινες περιοχές. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Ερώτημα που μένει να απαντηθεί σε σχέση με το πολύ σκληρό lockdown που έχει επιβληθεί στον Άγιο Νικόλαο, είναι αυτό που έχει να κάνει με τις μετακινήσεις για λόγους υγείας, από Δήμο σε Δήμο, κάτι που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά δεν επιτρέπεται, παρά μόνο για λόγους εργασίας.

Η ιδιαιτερότητα όμως του Λασιθίου ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το κεντρικό Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, το οποίο καθημερινά λόγω ανάγκης επισκέπτονται πολλοί πολίτες από τους άλλους Δήμους του Λασιθίου, δημιουργεί πρόβλημα και έτσι από πλευράς αντιπεριφέρειας έχουν ζητηθεί διευκρινίσεις από το Υπουργείο με το αίτημα να είναι να επιτραπούν οι μετακινήσεις από τους άλλους Δήμους προς τον Άγιο Νικόλαο και για λόγους υγείας, πέρα από λόγους εργασίας.

Απαντήσεις στο ερώτημα αυτό ενδέχεται να προκύψουν και μέσα στη σημερινή ημέρα, ώστε να γίνει σε όλους γνωστό τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί να μεταφερθεί στον Άγιο Νικόλαο για λόγους υγείας.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.