Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Τελευταία ενημέρωση 25 Σεπτεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Συντονιστή της Δομής, κ. Δημήτρη Μιχελάρο, για τις δράσεις και τις ενέργειες κοινωνικής πολιτικής που έχουν πραγματοποιηθεί και προγραμματιστεί για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου (συγκέντρωση σχολικών ειδών, συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για τη δωρεά επιταγών αγοράς προϊόντων από σούπερ μάρκετ κ.α.).

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, συνεχίζει να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών ανταποκρινόμενο αποτελεσματικά στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

Μέριμνα της Δημοτικής Αρχής είναι κανένας συμπολίτης μας να μη στερείται των βασικών ειδών για τη διαβίωσή του και μέσα από ενέργειες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του.

Ευχαριστώ τον κ. Μιχελάρο και τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την άψογη συνεργασία και για το έργο που επιτελούν με ζήλο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Ευχαριστώ, επίσης, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις των οποίων η συνεισφορά είναι πολύτιμη για την αποτελεσματική λειτουργία της Δομής».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.