Στο δίκτυο «CLIMATTICA» η Περιφέρεια Κρήτης


Τελευταία ενημέρωση 5 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Στη συνάντηση των ιδρυτικών μελών του Δικτύου Περιφερειών και Δήμων «CLIMATTICA», με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «CLIMATTICA», με έδρα την Αθήνα, στοχεύει να αφυπνίσει σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει η κλιματική αλλαγή, αλλά και με ευκαιρίες στους τομείς της κυκλικής οικονομίας, της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και της διαχείρισης θαλάσσιων και λοιπών αποβλήτων.  Επίσης να προωθήσει τη φιλοσοφία του θετικού οικολογικού αποτυπώματος, και όλων των οικονομικών περιβαλλοντικών και κοινωνικών οφελών της περιβαλλοντικής ευσυνειδησίας στους φορείς. Στο Δίκτυο «CLIMATTICA», στο οποίο η Περιφέρεια Κρήτης είναι ιδρυτικό μέλος, συμμετέχουν συνολικά τέσσερις Περιφέρειες και αρκετοί Δήμοι της χώρας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο μέλος εξελέγει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.