Στο Βουζουνεράκειο δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα με 11 απινιδωτές να αγοράζονται στη μνήμη του Γιάννη Δρακωνάκη


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 21 Μαρτίου 2023 by manos (ceo)-admin

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησε χθες το Βουζουνεράκειο στάδιο της Ιεράπετρας στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα με χιλιάδες κόσμο να το γεμίζει απ’ άκρη σε άκρη για ένα αγώνα τιμής και μνήμης του Γιάννη Δρακωνάκη, ο οποίος ένα χρόνο πριν στο ίδιο γήπεδο έχασε τη ζωή του.

Η διοργάνωση με πρωτοβουλία Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ιεράπετρας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου βρέθηκαν στην πόλη με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά απινιδωτών που θα διατεθούν σε γήπεδα του Λασιθίου.

Στην αρχή του αγώνα τελέστηκε τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, τιμήθηκε η οικογένεια του Γ. Δρακωνάκη και στη συνέχεια όλοι οι παίχτες πήγαν στο σημείο του γηπέδου που ο Γιάννης Δρακωνάκης έχασε τη ζωή του αφήνοντας λουλούδια στη μνήμη του.

Το τελικό αποτέλεσμα 3-0 υπέρ των διεθνών παιχτών μικρή σημασία έχει και τελικά μετά τη λήξη της αναμέτρησης όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο εστιατόριο Massati. Εκεί έγιναν βραβεύσεις προς την Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και τον Δήμο Ιεράπετρας για την προσφορά τους αλλά και στην οικογένεια Κουρίνου η οποία προσέφερε ένα από τους απινιδωτές. Συνολικά 4 απινιδωτές αγοράστηκαν για τις ανάγκες των γηπέδων.

Το Ράδιο Λασίθι μετέδωσε ζωντανά όλη τη διοργάνωση και μπορείτε να την δείτε πατώντας ΕΔΩ

24

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.