Στο άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού δίνουν τις ελπίδες τους οι αγρότες για καλύτερες τιμές στα κηπευτικά καθώς η Μεγαλοβδομάδα κινείται χαμηλά


5
(1)

Ο πρόεδρος του αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΝΑΤΟΛΗ κ. Δουλούμης μίλησε σήμερα στο Ρ.Λ. για τις τιμές παραγωγού των κηπευτικών κατά την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας οι οποίες είναι σε μειωμένα επίπεδα αλλά και για για τα προϊόντα από τις δεύτερες καλλιέργειες που ήδη υπάρχουν στα δημοπρατήρια.

«Ήδη παρατηρείται πτώση 30% στην κατανάλωση αρκετών τροφίμων, έτσι και στα κηπευτικά. Αυτή η υποκατανάλωση προκαλεί φοβερές συνέπειες στις τιμές. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Τουλάχιστον η παραγωγή είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Επίσης έχουν προστεθεί στην αγορά προϊόντα και από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας. Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα είναι πολύς ο όγκος των προϊόντων που θα διοχετευτούν στην αγορά.

Το ενθαρυντικό είναι ότι έχουμε την επόμενη εβδομάδα το άνοιγμα της εστίασης και στην πορεία του τουρισμού που αυτοί οι δυο παράγοντες μας κάνουν να έχουμε μια αυξημένη αισιοδοξία για αύξηση των τιμών παραγωγού», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη μεταπασχαλινή δημοπρασία  θα γίνει την Τρίτη 4 του Μάη.

 

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.