Στους 181 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα Νοσοκομεία της Κρήτης – 6 στον Αγ. Νικόλαο – 2 στην Ιεράπετρα


0
(0)

181 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης, με την κατάσταση να διαμορφώνεται άκρως πιεστική και στην Κρήτη. 155 εξ αυτών νοσηλεύονται σε κλινικές Covid, 26 σε ΜΕΘ εκ των οποίων οι 21 είναι διασωληνωμένοι. Ένα βρέφος μόλις 2 μηνών είναι ο νεότερος, σε ηλικία, ασθενής, ενώ ο μεγαλύτερος είναι 85 ετών.

Στο ΠΑΓΝΗ ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό ανέβηκε από 62 στους 74. Οι 62 είναι σε κλινική covid και οι 12 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 9 είναι διασωληνωμένοι.

Σταθερός ο αριθμός στο Βενιζέλειο, όπου νοσηλεύονται 31 ασθενείς με covid – οι 26 σε κλινική Covid και οι 5 σε ΜΕΘ, ενώ και οι 5 είναι διασωληνωμένοι.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων εξακολουθούν να νοσηλεύονται 49 ασθενείς με κορωνοϊό: 43 σε κλινική Covid και 6 σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 5 είναι διασωληνωμένοι.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου οι ασθενείς με Covid αυξήθηκαν, από 14 στους 19 – 18 σε κλινική Covid και 1 σε ΜΕΘ, χωρίς να είναι διασωληνωμένος.

6 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, οι 4 σε κλινική Covid και οι 2 σε ΜΕΘ, διασωληνωμένοι.

2 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου Ιεράπετρας, ενώ χωρίς ασθενή προσβεβλημένο από τον ιό είναι τα νοσοκομεία Σητείας και Νεάπολης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.