Στον Κορυδαλλό ο 53χρονος αστυνομικός από τα Χανιά που προφυλακίστηκε για διαφθορά και εκβιασμούς


Τελευταία ενημέρωση 3 εβδομάδες by energinews (admin)

Στον Κορυδαλλό μετήχθη ο 53χρονος αστυνομικός από τα Χανιά που την περασμένη Πέμπτη (31/8) κρίθηκε προφυλακιστέος ύστερα από την μαραθώνια απολογία του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών των Χανίων. Μάλιστα, επρόκειτο για μια ανακριτική διαδικασία που διήρκησε πάνω από 6 ώρες, κατά την οποία οι δικαστές “ξεσκόνισαν” κάθε πτυχή της δράσης του αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μια μέρα νωρίτερα (την Τετάρτη 30/8), πέρασε από ανακριτική διαδικασία ο γιος του 53χρονου αστυνομικού με την κατηγορία της συνέργειας, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να μην ταξιδέψει εκτός της χώρας, τουλάχιστον μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη.

Σε κάθε περίπτωση,  έχει ήδη αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Α’ Σταθμό Τροχαίας ΒΟΑΚ στην Κρήτη, ο πρώην διοικητής του ΑΤ Πλατανιά Ματθαίος Ιγγλεζάκης. Παράλληλα, συνεχίζουν οι αλλαγές σε πρόσωπα στον συγκεκριμένο σταθμό.

Νέα πρόσωπα από άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στα Χανιά αντικατέστησαν και αντικαθιστούν συναδέλφους τους που συνεργάστηκαν με τον πρώην διοικητή πλέον, που είναι προσωρινά κρατούμενος.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα είναι μεγάλες οι οποίες σε αριθμό θα φτάσουν ακόμα και τις 20 και θα αναφέρονται κυρίως σε διοικητικούς υπαλλήλους της ΕΛΑΣ στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κάποιοι υπάλληλοι που εργάζονταν μέχρι σήμερα εκεί ενδέχεται να περάσουν από ΕΔΕ καθώς η κατάσταση που επικρατούσε στην υπηρεσία το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η απαιτούμενη και δεν τηρούνταν κανένα απολύτως πρωτόκολλο.

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.