Στον εξωτερικό χώρο της ΑΓΡΕΞ η 4η AgroExpo 2021 στην Ιεράπετρα


0
(0)
Με στόχο και κεντρικό αντικείμενο συζήτησης  η ερχόμενη ΑgroExpo να πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΑΓΡΕΞ και όχι ξανά στο Μισεδάκειο, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας με αρμόδιους από το Επιμελητήριο Λασιθίου το οποίο διοργανώνει την έκθεση.

Ο Γιώργος Χατζάκης, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όσα σχεδιάζονται με στόχο, εφόσον δεν υπάρχει κάποια ανατροπή λόγω κορονοϊού, η επόμενη ΑgroExpo να πραγματοποιηθεί σε καλύτερες συνθήκες και σε χώρο με μόνιμες εγκαταστάσεις.

Πρόθεση του Δήμου Ιεράπετρας, και αντικείμενο σχετικής μελέτης η οποία προχωρά με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, είναι να γίνει μια συνολική διαμόρφωση του χώρου της ΑΓΡΕΞ που σήμερα στεγάζει το αμαξοστάσιο της υπηρεσίας καθαριότητας, και να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος στον οποίο εκτός των άλλων θα υπάρχουν και οι υποδομές για την μόνιμη φιλοξενία της AgroExpo.

O κ. Χατζάκης ανέφερε πως αυτό που συζητήθηκε και ζητήθηκε χθες από το Επιμελητήριο προς το Δήμο είναι να γίνουν κάποιες τεχνικές εργασίες ώστε η έκθεση να μπορεί να διοργανωθεί στον εξωτερικό χώρο της Agro Expo, αφού δεν υπάρχει χρόνος για πλήρη υλοποίηση των εργασιών στο εσωτερικό του κτιρίου της ΑΓΡΕΞ ως τον ερχόμενο Μάιο που θα πραγματοποιηθεί η 4η AgroExpo.

Παράλληλα όπως είπε υπάρχουν και εναλλακτικά σενάρια για υλοποίηση της αγροτικής έκθεσης σε άλλο χώρο σε περίπτωση που προκύψουν καθυστερήσεις στα έργα που πρέπει να γίνουν στην ΑΓΡΕΞ.

Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως τόσο ο Δήμος Ιεράπετρας όσο και το Επιμελητήριο συμφωνούν πως ο χώρος της ΑΓΡΕΞ είναι ο ενδεδειγμένος για την ερχόμενη έκθεση ακόμα κι αν ο χώρος δεν θα είναι 100% έτοιμος, αφού έτσι θα μπουν οι βάσεις για τη μόνιμη εγκατάστασή της εκεί, και επίσης μπορεί πλέον να γίνει η χωροθέτηση των περιπτέρων για το 2021 ώστε να αρχίσουν να κλείνονται συμφωνίες με εκθέτες, ανέφερε ο κ. Χατζάκης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.