Στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου παραδόθηκε σήμερα το βραβείο που κέρδισε το Λ.Τ από το Cruise Insight για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας


0
(0)

Η παράδοση του βραβείου που διεκδίκησε και κέρδισε ομόφωνα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου από το Cruise Insight για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας (Enhanced Passenger Experience) πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/6) στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον σύμβουλο κρουαζιέρας κ. Γιάννη Μπρα, δήλωσε:

“Με την συνεργασία όλων των φορέων του προορισμού μας (Δήμος- Λιμενικό Ταμείο- Λιμενική Αρχή – Επιμελητήριο- Τοπικοί Σύλλογοι Επαγγελματιών- πόλη),  καταφέραμε ακολουθώντας μια δομημένη διαδικασία, να μετρήσουμε τις αποδόσεις μας και να πραγματοποιήσουμε βελτιώσεις ως προς την σύνδεση του προορισμού με τα δομικά του στοιχεία αναδεικνύοντας πτυχές της ιστορίας, του πολιτισμού και της τοπικής γαστρονομίας. Καταφέραμε να συνδέσουμε καλύτερα τα προϊόντα μας με την τοπική επιχειρηματικότητα και να αυξήσουμε τον τζίρο ανά επιβάτη σημαντικά” !

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ζερβός, είχε επίσης την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον Operational Vice President της Celestyal Cruises κ. Γιώργο Κουμπένα και να πληροφορηθεί λεπτομέρειες αναφορικά με την απόφαση της εταιρείας να επιλέξει για τα επόμενα δύο (2) χρόνια τον Άγιο Νικόλαο στα 7ήμερα ταξίδια του Celestyal Crystal (θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο 28 φορές το 2021 και 24 το 2022 με διευρυμένες προσεγγίσεις).

Ο Δήμαρχος, διαβεβαίωσε την εταιρεία για την πολύ καλή συνεργασία που θα υπάρξει με τους τοπικούς φορείς, το Λιμενικό Ταμείο αλλά και  με τον σύμβουλο κρουαζιέρας κ. Γιάννη Μπρα, με στόχο την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς την εταιρεία.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο Άγιος Νικόλαος διεκδικεί το μερίδιο του, μέσα από την υπό διαμόρφωση νέα δύσκολη κατάσταση  ενώ αναμένεται να εντείνει της προσπάθειες του το αμέσως επόμενο διάστημα όπου θα ξαναρχίσει η κρουαζιέρα αφού εκδοθούν τα ειδικά υγειονομικά  πρωτόκολλά και δοθεί ημερομηνία ανοίγματος των λιμανιών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης εξήρε το αποτέλεσμα και την συνεργασία του Λιμενικού Ταμείου και των τοπικών φορέων και δήλωσε ότι αυτό το βραβείο είναι το επισφράγισμα μιας προσπάθειας τριών χρόνων που πρέπει να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με αμείωτους ρυθμούς.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιάννης Μελισουργάκης, δεσμεύτηκε για την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών, με αφορμή την αύξηση που υπάρχει στην κρουαζιέρα.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *