Στον αέρα ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Με πολλά προβλήματα και αρνητικό κλίμα βρίσκει η επόμενη μέρα των εκλογών τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας που με φόντο την πολύ χαμηλή συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία προσπαθεί να συγκροτηθεί σε σώμα για να συνεχίσει την πορεία του.

Στη χθεσινή συνεδρίαση όπου έγινε προσπάθεια συγκρότησης σε σώμα υπήρξε μια διαδικασία στη οποία εξελέγη πρόεδρος η Κατερίνα Τσικαλουδάκη, αποτέλεσμα που όμως δεν έγινε αποδεκτό από άλλους,

Η Κατερίνα Τσικαλουδάκη δεν θέλησε σήμερα να αναφερθεί δημόσια στη χθεσινή συνάντηση, ενώ ο Μ. Μαλλιωτάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Κυριακή σε επόμενη συνεδρίαση.

Το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών είναι έντονο αφού εντός του συμβουλίου υπάρχουν διαφορετικές ομάδες και απόψεις για το ποια πρέπει να είναι η συνέχεια και με τρόπο, και ποιους ανθρώπους, θα πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα για την ανασυγκρότηση του συλλόγου. Απ’ αυτούς που έχουν εκλεγεί τόσο η μέχρι πρότινος Κατερίνα Τσικαλουδάκη αλλά και ο Μιχάλης Μαλλιωτάκης που βγήκε πρώτος σε ψήφους, είναι τα άτομα που επιθυμούν να αναλάβουν τη θέση του προέδρου, ενώ ήδη ανάμεσα σε αυτούς που εξελέγησαν υπάρχουν σκέψεις για παραιτήσεις.

Οι απόψεις που ακούγονται ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί έχουν να κάνουν από τη μια με ένα συμβούλιο που θα έχει την πλήρη στήριξη όλων με ένα πρόεδρο κοινής αποδοχής, και από την άλλη υπάρχει η επιθυμία για ένα πιο διεκδικητικό προφίλ του Συλλόγου με τη σκέψη πως έτσι θα ενεργοποιηθεί ξανά ο κόσμος. Να θυμίσουμε πως από τα 691 μέλη του Συλλόγου μόλις οι 186 ψήφισαν ενώ οι 70 από αυτούς ήταν νέες εγγραφές, κάτι που σαφώς έχει τη σημασία του, από όποια μεριά και αν το δει κανείς.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.