Στον αέρα ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, μέρος δεύτερο


0
(0)

Άλλη μια επεισοδιακή συνεδρίαση ήταν η χθεσινή στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας στη δεύτερή του προσπάθεια να συγκροτηθεί σε σώμα μετά τις εκλογές.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας, όπως συνέβη και την προηγούμενη Κυριακή, αφήνει τη διαδικασία στον αέρα, και πλέον η διαφωνία που έχει προκύψει μεταξύ των μελών, αναμένεται να λυθεί με δικαστική συνδρομή.

Κι αυτό γιατί χθες μετά την επικράτηση της Κατερίνας Τσικαλουδάκη στη θέση της προέδρου και την εκλογή του ΔΣ, όπως θα δείτε παρακάτω,  4 μέλη παραιτήθηκαν με το σκεπτικό πως ο σύλλογος θα πρέπει να επαναλάβει από την αρχή την εκλογική διαδικασία με σκοπό να κινητοποιηθεί ο αγροτικός κόσμος και έτσι να προσέλθουν περισσότεροι από τους 180 που ψήφισαν την πρώτη φορά.

Γεγονότα που αφήνουν πρακτικά στον αέρα το Σύλλογο, αφού πρέπει να ξεκαθαριστεί το ποιες θα είναι οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν από εδώ και πέρα, το πως θα συγκροτηθεί το σώμα μετά τις παραιτήσεις κλπ.

H ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Σήμερα Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 κατά την πρώτη συνεδρίαση  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε η ακόλουθη  Σύνθεση του ΔΣ.

Πρόεδρος  Αικατερίνη Τσικαλουδάκη

Αντιπρόεδρος Αντώνης Κουτσελάκης

Γραμματέας Εμμανουήλ Καλύβας

Ταμίας Εμμανουήλ Χριστάκης

Μέλη Μιχάλης Μαλλιωτάκης

Ξενοφώντας Δουλούμης

Πέτρος  Μαχαιράς

Με το πέρας των διαδικασιών και την υπογραφή της σχετικής απόφασης τέθηκε σε ψήφιση η πρόταση του Αντιπροέδρου κ. Κουτσελάκη:

«Παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ λόγω χαμηλής συμμετοχής του εκλογικού Σώματος και διενέργεια διαδικασιών για κάλεσμα έκτακτης γενικής συνέλευσης και διενέργεια νέων εκλογών με μεγαλύτερη συμμετοχή».

Ψήφησαν υπέρ Ψήφησαν κατά

Κουτσελάκης Αντώνης Τσικαλουδάκη Αικατερίνη

Μαλλιωτάκης Μιχαήλ Μαχαιράς Πέτρος

Καλύβας Εμμανουήλ Χριστάκης Εμμανουήλ

Δουλούμης Ξενοφώντας »

 

Η ανακοίνωση του Μ. Μαλλιωτάκη:

 

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.