Στον “αέρα” η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

Με ανανεωμένο σχεδιασμό, σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο η ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου : https://www.agiosnikolaos.gr/  φιλοδοξεί ν΄ αποτελέσει στο εξής, ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, σύγχρονο, λειτουργικό, εύχρηστο και φιλικό, με πλούσιο περιεχόμενο, χρήσιμα εργαλεία, διασυνδέσεις και εφαρμογές με στόχο την άμεση ενημέρωση και την ενίσχυση της διαδραστικότητας που θα πρέπει να παρέχει ο Δήμος στους δημότες.

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου, βρίσκεται από χθες (15/6) πιλοτικά στον “αέρα” !

 

Σ΄ αυτήν  οι πολίτες αλλά και οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, ανακοινώσεις και εκδηλώσεις της δημόσιας ζωής του τόπου.

Μπορούν επίσης να διασυνδεθούν και να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών αλλά και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τα αιτήματα τους. Ακόμα, μπορεί να μεταβούν στο τουριστικό site, όπου περιλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες και διαφημιστικό υλικό για τον τόπο.

Σας προσκαλούμε να την επισκεφτείτε και να συνδράμετε ουσιαστικά στην βελτίωση της, αποστέλλοντας τις παρατηρήσεις σας στο email που αναγράφεται κατά την είσοδο σας σ΄ αυτήν.

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.