Στολές μελισσοκόμων, από το καρναβάλι που δεν έγινε, δωρίζονται στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας


0
(0)

Σε μια σίγουρα πρωτότυπη πρωτοβουλία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, με σκοπό να ενισχύσει το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με υλικό προστασίας για τους γιατρούς και νοσηλευτές, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Έτσι με αφορμή την ακύρωση του φετινού καρναβαλιού ο Σύλλογος σκέφτηκε να αξιοποιήσει τις στολές που είχε προμηθευτεί για τους γονείς του σχολείου. Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος του Συλλόγου Πετρούλα Κορνηλάκη, είχαν αγοραστεί 50 φόρμες μελισσοκόμων, ώστε με αυτές να ντυθούν οι γονείς που θα συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους.

Μια από τις στολές αυτές στάλθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ώστε να φανεί αν είναι κατάλληλες και χρήσιμες για μια ώρα ανάγκης και η απάντηση που πήραν ήταν θετική. Πρόκειται για 50 λευκές ολόσωμες και με κουκούλα φόρμες από επώνυμη εταιρία που προμηθεύει μελισσοκόμους και φάνηκε πως τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Ο Σύλλογος πλέον απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους γονείς να παραδώσουν αυτές τις στολές ώστε τις επόμενες μέρες να παραδοθούν στο Νοσοκομείο, αφού όπως λέει η πρόεδρος του Συλλόγου, από τη στιγμή που το καρναβάλι ακυρώθηκε, δεν έχει κανένα νόημα να μένουν οι στολές αυτές στις ντουλάπες των γονέων για του χρόνου.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.