Στις 11, 20 και 22 Mαρτίου μαζικά rapid test μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας


0
(0)

Αλλαγές στον τρόπο που θα γίνουν τα προγραμματισμένα μαζικά rapid τεστ, έφερε η ανακοίνωση των νέων μέτρων και έτσι τελικά αλλάζουν οι ημερομηνίες και ο τρόπος διεξαγωγής της μαζικής διαδικασίας.

Όπως αναφέρει στο Ράδιο Λασίθι η Χρύσα Χατζημαρκάκη, υπάρχει πλέον η ενημέρωση από την αρμόδια κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, ότι πλέον απαγορεύονται τα rapid test σε ανοιχτούς χώρους και έτσι δεν θα γίνουν τα τεστ μέσα στο αυτοκίνητο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, σε κάποιο ανοιχτό χώρο.

Αυτά τελικά θα γίνουν μέσα στο μεγάλο κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης» και μάλιστα επιλέχθηκαν 3 ημερομηνίες για την διαδικασία.

Συγκεκριμένα τα test θα γίνουν την Πέμπτη 11 Μαρτίου το Σάββατο 20 και την Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Εκείνες τις ημερομηνίες, σε πρωινές ώρες που σύντομα θα ανακοινωθούν, οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να πάει στο κλειστό γυμναστήριο και να κάνει το σχετικό τεστ χωρίς ραντεβού.

Το κλειστό γυμναστήριο επιλέχθηκε επειδή πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο χώρο με μεγάλο πάρκινγκ που θα λειτουργήσει ως χώρος αναμονής.

H κα Χατζημαρκάκη τόνισε πως όλα αυτά ισχύουν εφόσον δεν υπάρξουν έκτακτες συνθήκες που θα ανατρέψουν για άλλη μια φορά τον προγραμματισμό του ΕΟΔΥ.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.