Στις φλόγες στάβλος στο Αμαριανό – Κάηκαν ζώα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Ο χώρος καταστράφηκε μαζί με 10 κατσίκες που βρίσκονταν στον στάβλο

Δύσκολες στιγμές περνά ο ιδιοκτήτης ενός στάβλου στο Αμαριανό που είδε το χώρο του να τυλίγεται στις φλόγες, μαζί και οι 10 κατσίκες που βρίσκονταν μέσα. Σύμφωνα με τον ίδιο και τον πρόεδρο του χωριού, σήμερα το πρωί και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων είχαν κοπεί δύο καλώδια της ΔΕΗ.

Όπως καταγγέλλουν, μπορεί η ΔΕΗ να είχε ενημερωθεί εγκαίρως για το περιστατικό ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και ενώ δεν είχε έρθει κάποιο συνεργείο, ο στάβλος τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ανυπολόγιστη είναι η ζημιά σε στάβλο στο Αμαριανό Ηρακλείου που τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης εντόπισε το πρόβλημα όταν πήγε να ταΐσει τα ζώα του.

Λίγες ώρες μετά την ενημέρωση της ΔΕΗ από τον πρόεδρο του Αμαριανού, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, σήμανε ο συναγερμός και αυτό γιατί εξαιτίας των κομμένων καλωδίων, προκλήθηκε φωτιά. Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να σβήσουν τις φλόγες, επιχείρηση που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί, αφού το ρεύμα δεν είχε κοπεί.

Ο απολογισμός από το περιστατικό που συνέβη μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα είναι τραγικός. Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του χωριού, για το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα να μη μείνει τίποτα όρθιο μέσα στο στάβλο, θα κινηθούν νομικές διαδικασίες.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.