Στις τοπικές κοινότητες Σχινοκαψάλων, Καβουσίου, Μύθων, Μύρτου και Χριστού ο Δήμαρχος Ιεράπετρας για έργα των περιοχών


0
(0)

Τις κοινότητες Σχινοκαψάλων, Καβουσίου, Μύθων, Μυρτου και Χριστού του Δήμου Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συναντηθεί με τους Προέδρους κ. Μιχάλη Πιτροπάκη, κα. Μαρία Χαλκιαδάκη, κ. Γιώργο Ταυλάκη, κ. Αλέξανδρο Παντελάκη και κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους προέδρους για τις τρέχουσες ανάγκες των κοινοτήτων και για αιτήματα των κατοίκων σε θέματα καθημερινότητας.

Ο κ. Καλαντζάκης με τη σειρά του μετέφερε στους προέδρους το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τις περιοχές και για τα έργα που ξεκινούν το ερχόμενο διάστημα, τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το ΒΟΑΚ και το ΝΟΑΚ και δρομολόγησε παρεμβάσεις για την άμεση επίλυση θεμάτων που του εξέθεσαν οι πρόεδροι.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *