Στις Μάλλες ο δήμαρχος Ιεράπετρας μαζί με αντιδημάρχους

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Φεβρουαρίου 2021 by energinews (admin)

Την κοινότητα Μαλών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, την κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο της κοινότητας Μαλών, κα. Μαρία Βολυράκη και τον πρόεδρο της κοινότητας Χριστού, κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη.

Η κ. Βολυράκη ενημέρωσε για τις ανάγκες που έχουν προκύψει σε θέματα καθημερινότητας και στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα έργα που υλοποιούνται στην Κοινότητα Μαλών όπως το σπίτι δωρεάς Μαράκη, τη νέα παιδική χαρά καθώς και το δημοτικό σχολείο Μαλών, όπου και συνομίλησε με τις δασκάλες και τα παιδιά και προγραμμάτισε την άμεση διευθέτηση αναγκαίων εργασιών.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Δήμαρχος δήλωσε:
«Επισκεφτήκαμε την κοινότητα Μαλών και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και συζητήσαμε πάγιες και έκτακτες ανάγκες της κοινότητας. Επιπλέον, συζητήσαμε λεπτομερώς την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» σε συνεργασία με τητν κ. Βολυράκη για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού των Μαλών. Ένα σπουδαίο και αναγκαίο έργο για τις Μάλες το οποίο οι κάτοικοι ζητούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ευχαριστώ την πρόεδρο, κα. Μαρία Βολυράκη, και το συμβούλιο της κοινότητας Μαλών, γιατί μέσα από την άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή επιλύουμε έγκαιρα τα προβλήματα καθημερινότητας και έχοντας ως στόχο την ανάδειξή της περιοχής ως επισκέψιμου προορισμού για ντόπιους και ξένους υλοποιούμε και σχεδιάζουμε σημαντικά έργα για την περαιτέρω ανάπτυξη της Κοινότητας Μαλών».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.