Στη Χρυσή, Αστυνομία και Δασαρχείο για αυτοψία και καταγραφή των παράνομων κατασκευών


0
(0)

Μέρα ελέγχου και καταγραφής είναι η σημερινή για τη νήσο Χρυσή όπου εδώ και μερικές ώρες βρίσκονται εκεί αστυνομικοί και δασικοί υπάλληλοι με σκοπό να πραγματοποιήσουν μια αυτοψία για την κατάσταση που επικρατεί.

Δύο αστυνομικοί και τέσσερις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου, καταγράφουν και φωτογραφίζουν τις παράνομες κατασκευές και τα παραπήγματα που βρίσκονται εκεί με σκοπό να εκδοθούν στη συνέχεια τα πρωτόκολλα κατεδάφισής τους.

Παράλληλα καταγράφεται και η γενικότερη εικόνα όλης της νήσου Χρυσής ώστε να εντοπιστούν τυχόν άλλα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Μέσα στη Χρυσή βρίσκονται επίσης 5 άτομα, τα οποία έχουν επιλέξει να ζουν μόνιμα εκεί όλο το χρόνο, και , όπως μαθαίνουμε δεν υπήρξε πρόβλημα στη συνεννόηση ούτε και καμία ενόχληση από ή προς αυτούς, από το μικτό κλιμάκιο.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *